FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

CEDEVITA

Odgovori Odgovori Stranica  <1 226227228
Autor
slana srdela Vidi meni
champion
champion

Član od: 28 Lipanj 2010
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat slana srdela Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: CEDEVITA
    Objavljeno: 01 Rujan 2010 u 14:05
Zadržali su gro ekipe Kaštropila, Butorca (mozak tima) i Petrovića. Oko njih je lako graditi ekipu i reći za nekog tamo malog crnog da je NBA  potencijal. Naravno kada mu je u ekipi ubojica dječjeg lica DB koji svakom može zabiti 4 poena u 40 minuta. Uz njega su i playevi odmah puno bolji. Nisam ja neki macan, ljepotan, ali kada prošećem promenadom sa plavušom iz Pardubica u štiklama, bijeloj minici i crnoj kanotjeri iz koje sisići samo što ne iskaču... e onda i druge mačke se okreću zamnom i maštaju. Mašta radi svašta. Jel tako Aco i MM? Wink
Dario Šarić je bio na Djevičanskim otocima, više nisu djevičanski.
Pridruži se svim forumašima i košarkašima koji su već u našoj grupi na Facebooku: klikni ovdje   ||   Nazad na vrh
Jaga_mikrofon Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 09 Travanj 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Jaga_mikrofon Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 01 Rujan 2010 u 14:35
Pa da...uvijek imam tu poštapalicu kad sam dobre volje...a sam sam stvarno dobre volje...pa da...DB...ubojica dječjeg lica...dobra asocijacija...
Pridruži se svim forumašima i košarkašima koji su već u našoj grupi na Facebooku: klikni ovdje   ||   Nazad na vrh
Jaga_mikrofon Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 09 Travanj 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Jaga_mikrofon Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 01 Rujan 2010 u 14:46
...Just like Jesse James...kako pjeva Cher...
dotepenec33 Vidi meni
champion
champion

Član od: 11 Siječanj 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat dotepenec33 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: Jučer u 08:56
Izvorno objavio/la yordan

nastavlja se dakle i dalje neprofesionalno vođenje kluba, kojem treba temeljita REOGANIZACIJA U KADROVIMA U SVIM KATEGORIJAMA KLUBA, POČEV OD UPRAVE PA DO TRENERA I IGRAČA...
budući da oni nisu spremni za rezove jer nisu spremni sami sebe smijeniti, tj. odustati, ništa se neće promijeniti...
pa zato opet pozivam ljude iz atlantica da razmisle o tome da novac usmjere u bolje društvo

Malo sam ti skratio post od prije 2 godine, meni je itekako aktualan.
Nema tu leba, direktori ništa nisu uradili u 2 godine. Samo ih drži Goldy-ev MasterCard.
yordan Vidi meni
moderator
moderator

Član od: 25 Studeni 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat yordan Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: Jučer u 09:11
pa kad me već vućeš za jezik...
jedno vrijeme su išli dobrim putem - pogodili su s igračima i trenerom, imali su rezultate, igru i simpatije javnosti
a onda se ta stroga hijerarhija, koju je weber iz firme pokušao prenijeti u klub, rezultirala bezrazložnim otkazom treneru koji je imao igru, rezultat i opću podršku
sve to samo zato da bi se hranio nečiji ego
u tom klubu sako se svakog boji (jedino weber nikog), nitko nikome ne vjeruje, i svi samo odrađuju posao, a jedino što žele je zadržati svoju poziciju što duže

šteta
nezdrava atmosfera, a vidjet ćemo koliko će taj vrhunac kapitalizma dobrog donijeti sportu
mazohist Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 22 Listopad 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat mazohist Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: Jučer u 13:16
Je ste vi čuli jučer onog retarda od MM na telki ? Bože spasi nas takvih stručnjaka kaj su postali legende Albe. Embarrassed
Radića za predsjednika Hrvatske
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 226227228

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni