CEDEVITA |
Odgovori
|
Stranica <1 226227228 |
| Autor | |
slana srdela
champion
Član od: 28 Lipanj 2010 Lokacija: Bugojno Online status: Offline Postovi: 526 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: CEDEVITAObjavljeno: 01 Rujan 2010 u 14:05 |
|
Zadržali su gro ekipe Kaštropila, Butorca (mozak tima) i Petrovića. Oko njih je lako graditi ekipu i reći za nekog tamo malog crnog da je NBA potencijal. Naravno kada mu je u ekipi ubojica dječjeg lica DB koji svakom može zabiti 4 poena u 40 minuta. Uz njega su i playevi odmah puno bolji. Nisam ja neki macan, ljepotan, ali kada prošećem promenadom sa plavušom iz Pardubica u štiklama, bijeloj minici i crnoj kanotjeri iz koje sisići samo što ne iskaču... e onda i druge mačke se okreću zamnom i maštaju. Mašta radi svašta. Jel tako Aco i MM?
|
|
|
Dario Šarić je bio na Djevičanskim otocima, više nisu djevičanski.
|
|
Pridrui se svim forumašima i košarkašima koji su već u našoj grupi na Facebooku: klikni ovdje || ![]() |
|
Jaga_mikrofon
sophmore
Član od: 09 Travanj 2010 Online status: Offline Postovi: 114 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 01 Rujan 2010 u 14:35 |
|
Pa da...uvijek imam tu poštapalicu kad sam dobre volje...a sam sam stvarno dobre volje...pa da...DB...ubojica dječjeg lica...dobra asocijacija...
|
|
Pridrui se svim forumašima i košarkašima koji su već u našoj grupi na Facebooku: klikni ovdje || ![]() |
|
Jaga_mikrofon
sophmore
Član od: 09 Travanj 2010 Online status: Offline Postovi: 114 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 01 Rujan 2010 u 14:46 |
|
...Just like Jesse James...kako pjeva Cher...
|
|
|
dotepenec33
champion
Član od: 11 Siječanj 2009 Online status: Offline Postovi: 790 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: Jučer u 08:56 |
Nema tu leba, direktori ništa nisu uradili u 2 godine. Samo ih drži Goldy-ev MasterCard.
|
|
|
yordan
moderator
Član od: 25 Studeni 2005 Online status: Offline Postovi: 913 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: Jučer u 09:11 |
|
pa kad me već vućeš za jezik...
jedno vrijeme su išli dobrim putem - pogodili su s igračima i trenerom, imali su rezultate, igru i simpatije javnosti a onda se ta stroga hijerarhija, koju je weber iz firme pokušao prenijeti u klub, rezultirala bezrazložnim otkazom treneru koji je imao igru, rezultat i opću podršku sve to samo zato da bi se hranio nečiji ego u tom klubu sako se svakog boji (jedino weber nikog), nitko nikome ne vjeruje, i svi samo odrađuju posao, a jedino što žele je zadržati svoju poziciju što duže šteta nezdrava atmosfera, a vidjet ćemo koliko će taj vrhunac kapitalizma dobrog donijeti sportu |
|
|
mazohist
veteran
Član od: 22 Listopad 2009 Online status: Offline Postovi: 4558 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: Jučer u 13:16 |
|
Je ste vi čuli jučer onog retarda od MM na telki ? Bože spasi nas takvih stručnjaka kaj su postali legende Albe.
|
|
|
Radića za predsjednika Hrvatske
|
|
|
Odgovori
|
Stranica <1 226227228 |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |